Susu Botol

Hi mommies, ada tak baby mommy yang dah 5 bulan masih tak reti hisap susu botol. Baby saya dari umur sebulan sampai sekarang tak reti hisap susu botol 🥲 Dah macam cara ajar tapi baby tak nak, macam mana ya 😭😭

1 Balas

anak saya dh nk msok 2tahun pn xreti isap botol susu.. dia reti gonggong atau skadar gigit getah putinv tu jaa...

10mo ago

sama la, anak saya macam ni la.Saya dah ajar dia guna susu botol tapi dia xreti lagi. Jenuh asyik dengar orang ngata kenapa xajar anak susu botol 😥