Just mom

Hi ,saya mahu tanya nie,ada cara tak supaya anak hisap susu botol ..anak saya berusia 10 bulan dah.. susu badan saya cepat kering..tolong bgi tip...

2 Balas

Try beli puting susu yg sesuai dgn dia yg seakan kita pnya brest, beli susu formula yg kecil dlu untuk percubaan.. Sebab kalau dia x suka kena tukar lain nanti taklah mrmbazir... Mula2. Mmg kne 2.ke 3 kali tukar, kalau bernasib baik dia suka x perlu tukar dah... 😘

5y ago

Saya kalau susu badan cepat kering saya mkn kacang tanah.. susu saya tambah bnyak