Menangis okay ke?

Saya kerap menangis sejak pregnant. Sebab rasa cepat sensitive. Percakapan & perbuatan orang semua saya sensitive. Tapi bukan semua menangis sedih/terasa...banyak jugak nangis terharu sebab husband suka bagi ayat sweet 'til jannah' gitu. Semalam pun nangis sebab happy 1st time rasa baby gerak. Kadang-kadang tengok muka husband masa tidur pun nangis doa minta Allah lindungi dia.... Boleh ke nangis kerap macam ni?

1 Balas

X elok memangis selalu. Sbb bila kita nanges, ada satu chemical yg baby akn sense. Sy tgk kt utube. X elok utk perkembangan baby.

5y ago

Tu sy xpasti la. Boleh gugel psl isu ni😅.