Baby kerap menangis sebelum tidur

Hi..baby sy baru nak masuk 3bln..Waktu siang dia kerap nangis sebelum tidur..Mata pun dah layu tapi nangis beria2,dah pujuk jln2 bagi susu,letak dalam buai pun nangis jugak..Dia akan tidur dalam buai jugak lepas habis tenangkan dia..Macam mna yea nak atasi masalah nie?

1 Balas

Selalu tidurkan waktu siang bila dah ada cue atau dah nangis? Tidur bedung tak? Segala keperluan dah penuhi sebelum tidur?

4y ago

Ada tanda nak tidur..tidur xpnh bedung..kperluan mcm susu & tukar lampin dah