Maaf bertanya

Saya keluar basah macam ni la mommies, dia macam oren macam kuning saya pun tak pasti. Normal ke ? Apa yg saya perlu buat ya sbb husb saya outstation ☹️

Maaf bertanya
14 Balas

Keputihan kan?? Ad gatal2 n berbau x?? Klau ad yg sy tnya tu nnt checkup di klinik bgthu nurse.. Klau teruk berterusan dr akan amek sample vagina.

Alhamdulillah saya dah selamat melahirkan pada 26.2.2020 . Harini dah hari ke 21 berpantang. Saya melahirkan pada 33w 3d. Alhamdulillah baby okay☺️

3y ago

tahniahhh sis

Kne bgtau nurse ni keputihan tu t dorg akan bg antibiotik kalo biar kn tkut de jangkitan pd bayi nanti..

Nie keputihan mcm air...sy awk pregnant hari hari ad kne pakai panty ..pstu doc bg ubt yg masok kn vagina..enta la ap nme nyye

4y ago

Saya dah selamat bersalin dah sis, harini dah hari ke 21 saya berpantang. Baby keluar awal😊

mcm tanda nk bersalin pn ada sbb kwn katil sblh dlu tnjuk pad dia cmni sblm dktr tolak p lr bersalin

Sama macam saya. Tapi saya fikir myb saya penat sebab travel pergi kenduri jauh. Baru 4w++

Refer doc... Jgn bia2 kn .tkut nti ada infection

tiap masa ke mcm ni?? berapa week dh??

Jadi yg gambar tu air ketuban ke?

go to the hospital, refer doctor