Keputihan macam ni normal ke?

Hi mommies. Nak tanya. I dah 35weeks pregnant. Sebelum ni kalau keputihan keluar mesti warna kuning macam tu. And tadi baru buat pap smear sebab dua minggu ni keputihan keluar banyak. Then ini tiba tiba masa nak solat tadi keluar keputihan macam ni. Warna dia macam ni. Normal ke?#ingintahu #firstmom #pleasehelp

Keputihan macam ni normal ke?
3 Balas

warna macam ni sebab bercampur darah rasanya sis. boleh jadi luka sikit sebab pap smear tu. tapi seeloknya sis tanya balik doktor, kut ada sebab lain.

5mo ago

sis @sabrinna dulu sekali je keluar keputihan mcm ni ke kerap?

tak normal. keputihan bertukar warna. result doctor ada ckp x dlm berapa hari boleh dpt. mcm sy warna kuning pekat seakan2 nk hijau, sy gbs +ve dn candida

5mo ago

mungkin mcm @MHHmummy bagitau ada luka. cuba awak pantau ya

Nampak macam nak jadi coklat. Sis cuba check dengan pakar dah?

5mo ago

Semoga dipermudahkan urusan sis. Tc ya ❤️