Maaf bertanya

Hi mommies. Maaf bertanya. Macam mana ya mommies2 bercukur bulu kemaluan ketika pregnant?Guna wax ke? #advicepls

3 Balas

sy plak start mgandung mmg dh praktis cukr bulu bwah tnpa tgk..dan berjaya la bila 38mggu msih boleh brcukur wlupun semput sikit..hehe.

saya cukur sendiri je sis. mmg tak nampak, tp slow slow buat hahaha berjam jgk dlm toilet.

Time tu saya pergi ke bubble gum wax...dah tak sampai..atau blh mintak bantuan suami

8mo ago

Sakit tak