Hi mommy semua..nak tanya kalau macam ni dipanggil mucus plug ke? Ada yang tahu ?

Minta maaf post gambar macam ni..maaf mommy semua sy nak bertanya, kalau keluar lendir likat dan banyak macam ni di panggil mucus plug ke ? first pregnant saya x berapa pasti..sebelum ni tak pernah keluar keputihan or lendir macam ni..sekarang sy dah pregnant genap 39 minggu. Kalau ada yang tahu ini mucus plug ke inform ya..thanks mommy2 semua 🙏🏻

Hi mommy semua..nak tanya kalau macam ni dipanggil mucus plug ke? Ada yang tahu ?
2 Balas

rasanya ya tu... saya pun ada kluar mcm ni dulu sehari sebelum bersalin. malam tu dia keluar sedebuk besar ibu jari

1y ago

masa tanda ni kluar, saya takde rasa apa2 pun. esok pagi tu baru rasa contraction selang 30 minit..

sama lah saya pun tgh alami skrg ni.ingt kan keputihan buat test gbs tapi negative...

1y ago

mucus plug jgk kot sis..semoga dipermudahkan segala urusan..