Yang berpengalaman

Hi mommies, saya first mom. Nak tanya, normal tak kalau kita punya miss V asyik basah je. Basah yg jenis jernih and takde bau pun. Saya dh 3rd trimes kerap plk macam tu. Sebelum ni tak ada. Bangun pagi tau tau basah jee seluar dalam. 🥲 jadi tak selesa kalau macam tu. Normal ke ya mommies? #pleasehelp

3 Balas

Sy pun mcm sis jugk.. if not mistaken since end of trimester kedua dh start mcm tuu.. skrng ni trimester ketiga pn still sama.. bgn pg² tu mmg panty basah. Mmg air tu jernih & xde bau.. every checkup & scan air ketuban level still normal dr ckp.. so smpai ke sudh xtau penyebab miss v always basah 😅 as long as air ketuban still cukup okay lh kot ☺️

Basah macam air kencing ke? Kalau ya kemungkinan air ketuban leaking. Kena pergi hospital

cube pegi scan luar utk tgok air ketuban. sometimes it could be air ketuban leaking.