Still mabuk, pening2 dan rasa mual kekadang muntah .. normal ke bagi kandungan 12minggu ..

saya juga kurang selera makan.. macam mana ye nak atasi masalah nie .. bila makan je rasa mual terus datang dan rasa nak muntah.. tapi cuba tahan .. saya risau dan takut pada masa yang sama. ??? macam mana ye nak atasi masalah nie ???

1 Balas

Sis cuba ambil mknan atsu vitaC. Pgalaman sy ms anak ditahan di nicu, ada baby lahir cukup bulan tp berat bwh 900gram shj sbb masa mgandung ibu mmg alah teruk dan x ada selera.mkn lgsung. Hosp tahan ank sampai berat bdn ok. Kesian kt anak.. mnangis pun suara x keluar.