Siapa sini bersalin bulan 11 nie..

Saya jangka bersalin 8.11 nie tapi belom pasti lgi bila bersalin..kdng ada sesetengah orang awal bersalin,ada orang lambat terlepas pada tarikh..MCM saya ank pertama hari tu 23.11.2018,tapi bersalin 13.11.2018,anak no dua ni tak thu lagi bila bersalin tarikh doktr ckp tngok dlm scan 8.11.2022.

18 Balas

due sy 11.11..tp kedua2 ank sy yg lain bersalin 39w.....yg ni xtau la mcm mana...hrap bersalin 39w jgk....sy sngkut gdm diet control...11.11 xbersalin....kena induce.... semoga ibu2 dlm group ni dipermudahkan urusan bersalin nnti....sama2 kita doakan yaaa 🤗

2y ago

Samelah sy pun due date doktor ckp 11/11..Tapi risau gak bersalin awal due date..Sbb skrg ni mcm² alahan skit ade..Rase mual² teruk,skit pinggang,skit perut mcm kena senggugut,pening kepala,sakit ari² n sakit dekat celah kelengkang n peha..Smpai ari² usap² perut ckp dgn baby,"baby dah nak kluar kew syg,sakit sgt perut mama ni"..hahah..🤭Cik suami pun risaw jew tgok keadaan sy sakit² ni..Risaw gak klaw bersalin awal..Brang² bersalin n brang² baby pun xbeli lgi..😅