Pilih tarikh bersalin

Hi siapa pernah req tarikh bersalin di kpj. Boleh ke tak yee?

1 Balas

Kalau swasta, memang boleh request. Macam saya, saya request nak bersalin 5/1 padahal due 13/1. Tapi apakan daya, contraction awal, baby bersalin 4/1 pula. Haha.

3y ago

Alhamdulillah tak, sebab dah sakit contraction datang dulu. Tapi sakit teruk gak sebab tumpah darah dulu instead of pecah ketuban. Sis kena selalu cakap dengan baby apa yang kita nak. Cakap dengan baby, keluar nanti baik baik, jangan sakitkan mak, keluar dengan mudah, kalau boleh, baby keluar lahh tarikh 2/2/22. InsyaAllah semoga dipermudahkan segala galanya.