39minggu 1hari

Tinggal 5hri sblm tarikh due tapi masi belum ada tanda2 nak bersalin. Anak pertama 37w4d dah bersalin yg ini masi selesa dlm perut kot. Ada tak yg mcm saya ni ?? #ghisauuu

4 Balas

Astaghfirullahh, risau smpai tak perasaan salah tulis tu. 39w1d sbenarnya.😂😂Allahhhhh

31 minggu 1 hari tu jauh lagi sis nk ke tarikh due😅 time mcm ni mmg belum ada tanda lagi

2y ago

Ouh hahahah takpe2 sis kdang typo hihi, 😂 moga dipermudahkan segalanya ye sis🤲🏻

Pasti ke kandungan tu 31w1d? Pelik je. Atau 41w1d?

2y ago

39w1d sbnrnya sis😂

Sama mcm saya sis.. skrg 39minggu 4hari