Siapa sini bersalin bulan 11 nie..

Saya jangka bersalin 8.11 nie tapi belom pasti lgi bila bersalin..kdng ada sesetengah orang awal bersalin,ada orang lambat terlepas pada tarikh..MCM saya ank pertama hari tu 23.11.2018,tapi bersalin 13.11.2018,anak no dua ni tak thu lagi bila bersalin tarikh doktr ckp tngok dlm scan 8.11.2022.

18 Balas

Sy due sbenar 23/11/22 twin mcda,gdm on ubat..xtau lagi date sebenar jgk..semoga di permudahkan urusan kita semua yer..

3/11 🙋🏻‍♀️ Anak kedua Perut selalu mengeras , susah sangat nak bernafas , masa nak baring Tu hmmm ..

Sy due 17/11 Taktahulahh kalini bersalin awal or overdue mcm anak sulung. Nurse dah suruhh ready je brg baby 😂

Saya 11.11. Tapi disebabkan saya ada gdm, dan baru jumpa dr tadi, dr ckp kena bersalin dua minggu awal, on 38w.

Saya bulan 11 juga, 1st baby, tapi ada a few problems doc ckp dlm 38w kena bersalin

biasa untuk persediaan saya akan ready seminggu awal dari tarikh..

Due sama saya la sis 🤭

saya...sama due 8.11