Salam and Hi semua. Ni mcmni positive ke? Berapa hari ya patut saya test lagi? Last period 8/8 lepas

Saya irregular period, tp breast sakit dah 2 minggu mcmtu. Gmbr baru ambil pkl 9.30pm tadi.

Salam and Hi semua. Ni mcmni positive ke? Berapa hari ya patut saya test lagi? Last period 8/8 lepas
10 Balas

inshaaAllah pregnant tu sis..kalau ikut kiraan sis ( 5 weeks 2 days ) edd 14/5/2024 tpi nnti next months scan balik untk tentukan tarikh edd yg tepat ...Tgok line upt sis... klu ikutkn dah terang mngkin Ovulation sis lari sedikit...Apapun semoga dipermudhkan...🌹 Nak lagi tepat guna UPT ( Dip&Tell)99%Tepat.... nak tahu usia kandungn Guna ClearBlue Digital 🌹