Saya nak tanya..period saya irregular..bulan lepas first period 15/7..14/8 ada spotting warna brown

Spotting tu 3 hari je..pagi tadi 25/8 cek negatif..tapi rasa mual..badan rasa panas nak demam tp xdemam ade dah..sakit breast..rasa kejang kt rahim..ada xsape2 pengalaman mcm ni..kene buat test lagi x atau takperlu.. ##Sharing_dong_Bund #bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

2 Balas

awk..sama lah macam saya.. saya first period 18/7, spotting warna brown dan darah sikit 7 dan 8/8.. semua simptom yang awak cakap ,saya ada.. cek masih negatif.. tunggu lagi beberapa hari..nak cek lagi. semoga ada rezeki kita ye awk..

buat je test , kalau saya keep on test

1mo ago

okay😁