Masa guna clerblue Digital

Salam semua. Nk tnya..jika result mcm ni.dh boleh ke guna Clearblue digital? Sbb period sy irregular Dan tk tahu brp usia kandungan. Last period 8/8/23. Harini dah 12/10. Start positive dri 8/10 lagi. Mohon pendapat yg lain.

Masa guna clerblue Digital
3 Balas

saya rasa boleh je nak check guna clearblue tu tapi kalau kira daripada last period awak, macam dah 9minggu. atau nak lebih tepat pergi klinik swasta terus.. kat klinik dorang akan buat upt & scan..

7mo ago

Sy rasa lebih baik awak terus pergi klinik untuk Scan confirmation preg.. haritu sy test pakai clear blue yg rm50 2 kali beli kira RM100 dah bazir dkt situ.. result positif tetiba pergi klinik buat upt neg.. then haritu nk Scan dkt KK tu haritu jugak bleeding…

waalaykumussalam. tahniah sis! 🌹 sis ada track ovulation? berapa dpo dah? dip n tell sis macam cair lagi tu. maybe tunggu few days lagi before guna digital? digital sensitivity dia low sikit

7mo ago

terima kasihh awk 😍❤️ sy dpo 10 dah start samar tp chck pun saje2 sbb tkde simptom 😂 sy pergi scan katanya rahim nampak tebal tk nmpak kantung lg. mgharap ada berita baik lgi 2 minggu nie 😍

boleh je. Sy irregular period jugak. UPT +ve, terus pergi scan

7mo ago

semoga yg baik2 jgk utk awak. InshaAllah