Salam and Hi semua. Ni mcmni positive ke? Berapa hari ya patut saya test lagi? Last period 8/8 lepas

Saya irregular period, tp breast sakit dah 2 minggu mcmtu. Gmbr baru ambil pkl 9.30pm tadi.

Salam and Hi semua. Ni mcmni positive ke? Berapa hari ya patut saya test lagi? Last period 8/8 lepas
10 Balas

inshaaAllah pregnant tu sis..kalau ikut kiraan sis ( 5 weeks 2 days ) edd 14/5/2024 tpi nnti next months scan balik untk tentukan tarikh edd yg tepat ...Tgok line upt sis... klu ikutkn dah terang mngkin Ovulation sis lari sedikit...Apapun semoga dipermudhkan...🌹 Nak lagi tepat guna UPT ( Dip&Tell)99%Tepat.... nak tahu usia kandungn Guna ClearBlue Digital 🌹

ti sis check lg,pki upt lain pula.better awal pg try, berdasarkan pengalaman saya dulu... check upt double tp samar,try check lg -ve.buat masa itu jgn bersama dulu,ti sis check balik dulu.

nampak +ve tu. nanti repeat test semula selepas 48j. hcg meningkat setiap 48j. guna upt yg berbeza. boleh cuba test semula pakai dipp&tell pula.

try test pakai belbagai jenis upt sis,sbb sy dulu bulat2 terima keputusan upt strip shopee mcm ni,pdhl tak pregnant pom..🙂

Dah nampak jelas InshaAllah positif ni. Kalau nak repeat test lagi 2 hari. Nanti line akan makin pekat ☺️

Boleh try pregnancy test brand Dip n Tell yg khas untuk irregular period untuk double confirm pregnancy..

Sama sy pun baru dapat tahu pregnant alhamdulillah Last period sy pun 8/8. Sekrg lebih kurg 5 minggu

8mo ago

Haah sy punya terang.

Sis last dtg haid 3/8 mungkin dlm 9/8 tu sy bersih, so kira yg mana ya utk kiraan hamil

8mo ago

Kira dari hari pertama period.

Test lagi 3 hari sekali. Kalau double line makin terang pregnant lah tu 🥰

Nampak line tu…lps 5 hari check blk sis…garisan akan naik terang