bleeding

hi...saya ingin brtanya...adakah normal bila kita bleeding semasa kndungan baru 6-7w...bleeding tu sikit ja dalam 1 titik something...pening dah sya fikir...rasa takut pun ada...?

2 Balas

Utk kes sy normal sis. Bleeding besar mcm 50sen masa awal pregnant. Punca sbb aktif sgt

5y ago

ya saya memang aktif sis ..boleh dikatakan xboleh dduk diam...4/8jam mostly bjlan ja kja...so no need to worry ya sis...takut semacam bila tgok panties ada blood...😂