Bleeding 5 hri

Assalmualaikum..sya dah bleeding 5hri tp x dak sengugut sakit pinggang....dh prgi hospital kna than wad sary kna pad smear check laluan bwah smua ok..kndungan dah 10 mingu tp scan bru 6 mingu bru nampk janin...2 mingu lg doktor minta repeat scan...skrng sya bed rest ja..sya nak tnya ada spa prnah bleeding tak..kandungan smua ok atau brakhir dgn keguguran? #ingintahu #firstbaby

1 Balas

Kawan sy bleeding mcm darah haid, dtg pun mcm haid sebulan sekali selama 2 bln berturut-turut. alhamdulillah kandungan ok dan dah selamat bersalin dah.

2y ago

amin ya rabbal alamin..