DAFTAR DGN KKIA

Hai mama2 semua, Saya baru 6 weeks preggy tpi bleeding spot dalm 1 @ 2 titik dalam brapa hari ini x bhenti... Suda check hospital, hospital bagi ubat insert n antibiotik... Hospital sarankan sya buat buku pink. Persoalan sya, bleka buka buku pink masih 6 weeks?... Sya takut sebab spot bleeding dah 4 hari, takut ada apa2 dgn kndungn saya... Klau d KKIA, mereka bagi ubat kuat rahim tak?

2 Balas

Kkia x bagi ubat kuatkan rahim sis. Kena pergi hospital. Kalau nak buat buku pink boleh sja. Kalau area sy 5w dah blh buat buku.

5y ago

Owhhh... Thanks sis... Ingatkan KKIA yg bagi ubat

Better u ke hosp jump doc dear..

5y ago

Suda pegi, nanti ada review 2 minggu lg... Doktor bgtau tau dtg hospital klu bleeding teruk n sakit perut