Bleeding minggu ke 9

Sya ada bleeding sikit. Dalam hari ahad. Lps tu stop dan hari ni ada sikit juga. Semasa buang air kecil. Ada bleeding. Hari ahad hari tu sya dh cek klinik. Baby ok dan doktor bagi ubat kuatkam rahim. Normal ke ade bleeding sikit ? Dan blh ke sya jalan banyak. Sya takut. #firstbaby ##ingintahu

2 Balas

Kurangkan berdiri dan berjalan ya. Bleeding memang tak normal, sebab tu kena jumpa doktor dan dapatkan ubat. Jangan takut, tabahkan diri. Banyakkan rehat. Pendarahan coklat saya berhenti selepas 3 minggu. Saya sekarang dah minggu 19.

Kurangkan buat kerja n bykkan berehat.. sy pernah jd mcm tu n doktor bg ubat kuatkan rahim.. bila byk bergerak n buat kerja mmg akn bleeding blik.. jd sy bykkan berehat selama sebulan tu.. alhamdulillah x bleeding dh