Lendiran Coklat

Saya hendak bertanya. Saya hamil 6 minggu, ini adalah kandungan pertama saya dan terdapat lendir coklat yang keluar. Adakah itu berbahaya? Saya mohon penjelasan buat ibu2 yang pernah alami perkara seperti ini.

2 Balas

Kebanyakkan ibu akan ada implantation bleeding / spotting time awal pregnancy and biasanya warnanya coklat then sikit je keluar utk 3 hari mcm tu. Kalau macam lendir coklat, maybe ia bercampur dgn keputihan you TAPI ibu observe dulu badan jangan buat kerja and angkat berat ya. Kalau banyak keluar especially bertukar warna merah jangan tangguh directly pergi ke hospital ya.

2y ago

I pray for you❤️, don't stress ya all will be fine🙏🏻🤲🏻

Kalau pergi ke klinik selalunya doktor bagi ubat kuatkan rahim..

2y ago

Vitamin Iron untuk tambah darah,ubat kuatkan rahim selalunya doktor bagi duphaston ataupun utrogestan..saya dlu doktor bagi duphaston..