lendir coklat

Hye mommies semua,saya baru hamil 6 weeks 2 day. Dan ini merupakan kehamilan pertama buat saya selepas dua tahun menanti. Saya nak tanya,normal kah kalau keluar lendir coklat di minggu ke 6 ini. Tetiber pagi ini, saya perasaan ada keluar lendir coklat semasa kencing. Adakah momies di sini pernah mengalami perkara yang sama.? Doakan yang baik² untuk baby saya.

1 Balas

Cek doktor sis. Apa2 discaj kena refer doktor. Nnt dia akn scan n cek pintu rahim.

4y ago

Thank you sis,ats nsht.