Lendiran Coklat

Saya hendak bertanya. Saya hamil 6 minggu, ini adalah kandungan pertama saya dan terdapat lendir coklat yang keluar. Adakah itu berbahaya? Saya mohon penjelasan buat ibu2 yang pernah alami perkara seperti ini.

2 Balas

Kalau pergi ke klinik selalunya doktor bagi ubat kuatkan rahim..

2y ago

Vitamin Iron untuk tambah darah,ubat kuatkan rahim selalunya doktor bagi duphaston ataupun utrogestan..saya dlu doktor bagi duphaston..