Air gula

Saya haritu muntah ketika minum air gula sementara menunggu 2jam ...Saya Tak beritahu nurse..nanti kena marah..

5 Balas

Mesti bagitau nurse yee... X pyh takut dgn nurse, takut bby ade komplikasi.. Ade article sye baca, sbb kn ibu tipu muntah lpas minum air gula.. Tau2 jantung bby dh brhenti, trlebih gula.. Kn minum air gula ne untuk cek gula dlm bdn, takut2 kencing manis ke.. Dpt lh control gula tu, bby pun x kena komplikasi.. Kesian kat bby 💕

Kna bgtau.. Sbb dorang suruh mnum air gula pn nk cek ada kncing mnis ke x..biar dpt tau drpd xtau, akn timbul mslh blkg hri..

Omg.. if ada kencin manis try cri buah skyfruit..insyaAllah boleh turun gula

So ada kan mnum yg kali kedua kan...

5y ago

Tq yer..lega sikit sy

Kena bgthu,,TKT sis ada kencing manis,,