Nono, Malaysia

Dreaming of becoming a parent

About Nono

pantang
Hi semua.. Hrp semua baik2 belaka Nak tanya Waktu pregnant kita kena avoid mknn ape2 ke? Or buah2an..
VIP Member
masa awal2 je elakkan buah yg tajam2 dh hjung2 boleh dh nak makan tp jangan berlebihan cth durian, tebu, nenas
Xsedap badan
Risaunya bru 6 weeks tp rasa seram sejuk.. selsema non stop.. Tgok mommies cerita pengalaman keguguran sedikit sebyk buat diri ni rasa cuak, takut..nk mkn vitamin pon jd xlalu, kerja lg la xsmangat..n
..read
Hormon..jga diri,jaga kesihatan
Awal2 mengandung, saya demam terukla jugak..hormon pembawakkan kot..pastu lepas dpt tau prgnen ada pendarahan. Check doc, ok. Lepas 2 minggu darah lagi tp xcheck doc. 3bulan prgnen scan doc kata ok.
..more
Jgn takut sis, xde apa...jgn difikirkan perkara2 begitu...amik aura positif je ye sis..vitamin tu tlg jgn skip...pntg utk sis n baby dlm perut...papepun semoga dipermudahkan ye.
Normal system awal.. Huhu nnti okay lah. Tu namanye myb alahan. Stiap org lain ii
sis keep positif ok..sentiasa ceria.. jangan bebankan fikiran fikir benda negatif.. enjoy your pregnancy life.. jangan mengeluh..jangan buruk sangka.. jangan macam macamlah. hehe. follow the flow ok
Urutan Badan
Hi semua.. Sesiapa yg berminat utk cari tukang urut ibu mengandung atau urutan ibu lepas bersalin; dan juga ikhtiar menaikan peranakan bg mudah mengadung di area (Kajang,Serdang,Seri Kembangan, Bangi,
..read
VIP Member
Lepas bersalin wajib urut. Rasa lega badan 😍😍
Tips Pregnancy
hi all mommies.. dont forget to take healthy breakfast and stay positive kayyy
Thanks 😘😘
Anak Pertama
Siapa kt sini tgh preggy 1st time.? Nervousnyaaa.. sy 5 minggu 3 hari.. Anda pula??
Sy. 26weeks
Girl or boy? maybe twin?!!!
Siapa mommies kat sini at early stage(1-12weeks) tak sabar nk tahu gender baby masing2? Cant wait!!!!
Haha, just wait a little while more!