MINUM AIR GULA

hi semua. sekarang saya 29 minggu. haritu ada minum air gula (first time minum). sebelum minum air gula bacaan 5.6, lepas minum air gula 7.8. so nurse bagitahu saya, bacaan pertama tak berapa cantik. harini kena buat BSP. alhamdulillah semua bacaan bawah 5… saya nak tahu, perlu ke saya minum air gula lagi nanti? #pleasehelp #pregnancy #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Tak perlu minum dah. Cuma bsp perlu diteruskan sampai kelahiran baby. Nanti lepas baby lahir baru kena repeat air gula