tips minum air gula

hai mommies , mommies ada tips tak untuk minum air gula nanti supaya tak muntah ? saya kena minum air gula selasa minggu depan , takut muntah 😅

2 Balas

Minum sekli teguk atau 2/3 kali teguk pon takpe, masa minum tahan nafas. Lepastu dah habis, sapu minyak angin kat hidung dan kepala bagi segar sikit, then bawak tidur smntara nk tggu 2 jam untuk ambik darah kali kedua tu smpailah nama kne panggil. Saya buat mcm tu alhamdulillah takde muntah and result pon cantik sekli je minum air gula🥰 all the best sis👍🏻

rilex kn minda... alhamdulillah nt memudahkan untuk minum