Kandungan 13 minggu tapi perut tak nampak

Saya hamil masuk 13 minggu tapi perut saya still macam kempis.. takde bump..Normal ke mcm ni? Plus, saya ni kurus...

22 Balas

Mmg la perut nampak kempis sbb 13w ni baby xduk kat perut lg . Dye duk kat pangkal ari ii . Means bawah pusat atas vagina sikit . Bukan betul ii kat perut yela sbb kecik lg . Lau dye dh besar perut akan besar sbb kepala duk bwh bdn duk ats . Camtu la sis . Xpe sis tunggu je dlm 7/8 bulan nnt .