Kandungan 13 minggu tapi perut tak nampak

Saya hamil masuk 13 minggu tapi perut saya still macam kempis.. takde bump..Normal ke mcm ni? Plus, saya ni kurus...

22 Balas

Benda ni sangat normal sis..Sis 1st time pregnant ke? Jangan risau.. Saya masa 6 bulan pun mcm tak nampak. hehehe semoga kandungan sihat2 je ok

normal sis. kalau skrg baru 13w dh nampak bayangkan bila 20w agak2 besar mana dah 😂. sabar nt dia besar awak lak tak cukup nafas nt 😁

Boleh tengok gambar sy sis. Preggy anak kedua tapi kandungan ke-4. Gugur2x. 16w, macam tak ada. Orang masih tak perasan.

Takapa sis, saya nampak baby bump masa 24minggu baru nampak. Itu pun kalau pakai tshirt. Jnji baby sihat macam biasa.

Normal sis. Sy pon mcm tu. Kdg2 risau tp bila p buat antenatal check up, alhamdulillah sihat je dia kat dalam. 💕

13mgu kot. awknk besar mne 😅 rilex jer. nty membesar dgn jayanya smpai x larat nk jln. yg ptg ibu n baby sehat.

normal sis . sayaa yang dahh 32w pun perut tak nampak . tapi relaks jee . asal baby nd mommy sihat sudahh 😄

Normal je tu sis hehehe..jangan risau..saya dulu masuk 5 bulan baru nampak mcm hamil...takpe awal lagi tu

normal...sye 13week ke atas...skrg alhamdulillah 20 week dh nmpk membonjol ke depan...dh rse baby gerak2

normal je sis.. saya yg perut tebal pun.. dh 24week baru nampak baby bump..