13 weeks perut tak nampak lagi

Normal ke dah 13 weeks tapi perut still flat, tak nampak bump lagi berat pun tak naik

9 Balas

Samalah kita x nampak baby bump tp berat kita naik..🤭 Start overthinking sbb ada makcik tegur kata mengandung, x nampak perut pown.. Mak mentua jawab baru lagi.. Pastu hari² tgok perut bila nak ada bump.. Masa buka buku pink, doc scan, heart beat bby okay, saiz bby sama dgn usia kandungan.. Terus fikir positive, alhamdulillah anak aku sihat kat dalam.. X kesahlah nampak baby bump ke x.. Lagi pown kelebihan dia, kita xdelah nak kena beli baju preggy byk².. Tunggu betul² besar baru beli..😉 Enjoy and positive taw dear.. Moga urusan kita semua dipermudahkan sampai melahirkan.. 🥰🥰

Dia atas individu sebenarnya. Semua orang tak sama... Mcm saya baru 14 minggu tapi bukan main lagi berkembang dan membulat perut dengan jayanya... Ada org belum nampak lagi baby bump. It's ok janji baby dan ibu sihat...

normal. badan masing2. baby pun kecik lagi. nak badan naik ni kena makan je. makan dan makan. kerja tu kurangkan. tapi tu pun tak berapa bagus utk kesihatan ibu. paling baik jaga pemakanan Dan aktiviti.

saya 19weeks baru nak nampak baby bump. dia ikut mummy sebenarnya, kawan saya dah 20 lebih weeks rasanya baru nampak bby bump. think positive🩷

sy nk masuk 20w ni baru nampak . tapi perut mcm orang yg mengandung 16w jela . anak first + perut sy tebal 🤭

Sma ah. 14w msih nmpak biasa. Lebih kepada buncit lemak 😂 for me tu normal. 5-6 bulan bru nampak baby bump

sama ngn sy. 14 minggu pon mcm tu jer perut. naik sikit je. . kdg fikir ok ke x baby ni

totally normal. selalunya 24w baru la nampak..depends bdn masing2

10mo ago

Thankyou.. kurang sikit overthinking

selalu anak first mmg lambt nampak baby bump.anak selepas tu maybe cpt

10mo ago

Yes anak first. Maybe Sebab tu la kot lambat nak nampak