Dah 13 minggu kandungan

Saya hamil dah 13 minggu tapi perut masih kecil.. Normal ke tak?? Lagipun badan saya kurus dan ini anak pertama saya.. ?

113 Balas

Sabarlah, sy tinggi dan x kurus sgt tp 3bln perut besar mcm 5bln, naik segan bila org tnya, x boleh cover sgt dh, seluar baju byk sempit. Yg pntg jg aurat, perut pun aurat juga.

1y ago

Sy masa pregnant 9 bln, misi tanya sy pregnant anak kembar ke? Lepas bersalin pulak, doktor tanya dh bersalin ke😂😂😂

Sy 8bln dh dik .. Bby bump xnmpk sgt pn .. Xyah riso bnde yg pelik2 ea .. Ckup dr ckp bby normal xde mslh .. Alhamdulillah dh ..

sy pn sama.. cuma bila mkn tu npk laa skit mngembang nya😆 cm org buncit kekenyangan. lps bpe jam susut blik perot nyaa

2y ago

Sama la kita 🫢 kurus sejak pregnant ni

saya tnggi 169cm, berat 80kg. kandungan 13 minggu juga tp kalau pakai baju kerja, org taktahu pun saya pregnant. kalau saya pakai baju kelawar @ kain yang jenis melekap, baru boleh nampak perut saya 🥰

tersangatlah normal..sy pregnant 5 bln baru nmpk perot..tu pun org tak perasan..tp bila masuk 7 bln, mbesar dgn jayanya..smpai org ingat dah cukup bln..hahahaha 😅😅😅

kenapa dkt bahagian bwh sy sakit ye kdg kdg pd wktu mlm..bdn lenguh sgt skit2..pd mggu 13 ni? adkah normal??

2y ago

bawah perut kerap kejang...ada mommies sama cmni

Normal kak sya ini mengandung 15 minggu perut kecil ja sebab anak pertama atau pun kita kurus

2y ago

anak pertama selalu cmni

Normal sis. Sy masa pregnant 1st dh nk masuk 7bulan bru org tahu sy pregnant. Sbb perut mnng tk nmpk. And skrng dh 13w pon still tk nmpk lg. Jnji baby membesar dgn sihat.

Normal sis sebab saya pun 13 minggu jgk perut masih kecil ..😅😅sebab tdi ada scan bby pon elok je sihat dan membesr ngn baik. ..doc ckp normal je jnji bby sihat🥰

saya pun sama🤣 tp perut masih kecil.. doc ckp baby sihat cukup la.. yg penting klau nk mkn pape mkn je jngn malas😚