Hai, 13 weeks perut nampak besar normal ke?

Berat 65.6.kg,,normal ke baru 13 weeks nampak bby bump n nmpak perut besar? Ke sebab gemuk ke atau mmng ada mcm ni? 🤣 #firstmom

2 Balas

Sy 11w pon perut besar ke depan dh..tp sblum pregnant mmg perut ada buncit lemak sikit2 pon😂..jd sy xpelik knp perut besar awal2 pon..lagipon kerja asik makan jer..sbb kalau xmakan perut jd xselesa masuk angin..

awak bambam ke sis? macam saya mmg buncit, 😅 haha so perut nampak besar sebab bloated. lagipun untuk 13week baby smolll kiut lagi.

10mo ago

hahaha yes. geng 🤣 enjoy your pregnancy journey 🫶🏻