Kandungan 13 minggu tapi perut tak nampak

Saya hamil masuk 13 minggu tapi perut saya still macam kempis.. takde bump..Normal ke mcm ni? Plus, saya ni kurus...

22 Balas

Normal tu.. 13 weeks kecik agy. Sy 5bln baru nmpk bump. Itupun klu duk dekat dan if org tu tau sy pregnant. Jgn kan begitu, now dh 8 bln, kalau dlm gmbr x jelas, masih ada yg x perasan sy preggy nak2 bila pakai baju besar 😂. Jgn risau yg penting baby sihat. Bayi sy now berat dh 2kg. Sy si badan kecik. Berat sblm hamil : 37kg Tinggi : 150cm Sekarang 31w : 44.3kg Ini foto bday saya tempoh hari. Adik sy upload. Pastu kwn dia tegur ingt adik. 😂 Gmbr ni jauh jd mungkin xjelas. #SorryKteSukaBercerita