Kandungan 13 minggu tapi perut tak nampak

Saya hamil masuk 13 minggu tapi perut saya still macam kempis.. takde bump..Normal ke mcm ni? Plus, saya ni kurus...

22 Balas

Saya dah 19 weeks pun tk nampak sangat perut tu. Sy pun kurus underwight pulak 😂 Tp dah buat detail scan baby ok sihat berat pun cukup tkde sebarang masalah ok lah dah tk de nak risau ape. Jangan risau sis. Kalau doc kata ok tkde sebarang masalah tk paya nak risau perut tkde bump. Janji baby sihat 😊