TABIAT TAK BOLEH DIELAK HEHE

saya hamil kali ni suka minuman yg sejuk2 lagi2 klu ais,suka makanan yang manis2. berat badan memang naik,tp minum air gula semua ok...2hari lagi kene minum air gula lagi sbb berat badan naik?....skrg sibuk cari pegaga,jambu batu untuk cantikkan darah semula. ade tak yg hamil tekak mcm sy suka makan/minum manis2...

27 Balas

Sama saya sis..tgh pregnant w21 kalau minum air kosong rasa loya tekak n batuk2.. nak kena ada sejuk n rasa sikit..mula2 dlu asyik suka air masam2 je ni masuk w20 suka milo pulak..