TABIAT TAK BOLEH DIELAK HEHE

saya hamil kali ni suka minuman yg sejuk2 lagi2 klu ais,suka makanan yang manis2. berat badan memang naik,tp minum air gula semua ok...2hari lagi kene minum air gula lagi sbb berat badan naik?....skrg sibuk cari pegaga,jambu batu untuk cantikkan darah semula. ade tak yg hamil tekak mcm sy suka makan/minum manis2...

27 Balas

Sama mcm sy pregy ank y ke4 ni.risau jg kot2 sangkut kncing manis tp xde,berat mmg Naik sbulan smpi dkat 2kg..igt dpt girl sbb rmai ckp tgk perut mcm girl..scan pn X nmpk..tp kluar alhamdulillah boy..semoga sis d permudahkn urusan ye..tips sy,lpas mkn bnde2 manis Tu pulun mnum air masak byk2 bilas blk gula y kite dh amik tu ye...