TABIAT TAK BOLEH DIELAK HEHE

saya hamil kali ni suka minuman yg sejuk2 lagi2 klu ais,suka makanan yang manis2. berat badan memang naik,tp minum air gula semua ok...2hari lagi kene minum air gula lagi sbb berat badan naik?....skrg sibuk cari pegaga,jambu batu untuk cantikkan darah semula. ade tak yg hamil tekak mcm sy suka makan/minum manis2...

27 Balas

eheheheheh🤭🤭🤭...sma lh ngn sya..mknan manis mmg xblh d elak kn...Alhamdulillah mnum air gula 2kli dh x sngkut pun..klau sya mknan manis jer sya bedal..tpi air ttp mnum air kosong..skrg dh xde pntang mkn n minumn manis hri2 sya bedal dah...fav sya mknan manis adlh kek...nyyuummmyy .🤤🤤🤤🤤