takde selera

saya hamil dah 9w.. start 5w selera makan makin berkurang... sampai laa hari ni.. tapi masalahnya saya ada gastrik... saya makan juga tapi kuantiti yang sedikit... 2,3jam lepas tu dah mula lapar balik sampai terketar2... macam mana nak bagi selera makan nii okay sikit.... hari ni je dah 3x makan.... lapar diaa takleh bawak bincang sampai terketar2... bau makanan pun saya rasa loya... tengok makanan pun loya.... tetap jugak makan sampai suapan ke3 dah takleh tahan terus stop makan... ??

2 Balas

By the way semua yang saya sebutkan adalah ilmu dari Jururawat Masyarakat yang merawat saya 😊