Lepas makan rasa mengah sampai susah nak bernafas.

Salam semua. Saya sekarang 12 minggu. Selera makan dah makin okey cuma biasalah mual2 tu tetap ada. Tapi sekarang kalau saya makan lebih sikit je mesti rasa mengah sangat2. Sampai rasa nak keluar balik makanan. Normal ke? Saya risau kalau saya terlebih makan. Tapi takdalah saya makan sampai bertambah cuma kerap makan ja. Malam2 kalau lapar saya makan sikit tapi mengah sangat.

2 Balas

Normal. Pedih ulu hati. Amalkan makan kuantiti sedikit tapi kerap ya

2y ago

Terima kasih ya sebab jawab. Saya akan cuba jaga kuantiti makanan saya lepas ni.

sama lpas mkn rase memgah..n mual2

2y ago

Haah. Kena sendawa banyak kali lepastu jalan2 sikit baru boleh tidur