sentiasa lapar tapi tak ada selera makan

hai mommies, ada tak yang sama macam saya? sejak masuk 27 weeks, selera makan makin berkurang, dah nak sama macam awal trimester ritu. emm. lapar tu makan je tapi selepas makan tu jadi loya macam tu. bau bauan masih lagi sensitif, tapi bau kedai makan masak la. kalau masak sendiri masih okay. normal ye jadi mcm ni? rasa tak selesa bila rasa loya ni. #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Sama sis. Sy lapar tp selera makan x berapa sngt. Kadang tgok mknn tu mcm mnyelerakan tp bila mkn x larat mkn bnyk. Lepas mkn rasa perut sebu. Start jd masa 26-27wks. skarang dh 28wks

4mo ago

em itu la, rasa nak makan itu ini tu ada tapi bila makan tu macam tak kena dengan tekak. makan tu makan je. harap okay la nanti ye