Pregnant selepas gugur

Saya gugur bulan 4 2019 masa 8 mggu. Then alhamdulillah. Test upt 3 hari lepas +ve baru 5 mggu. Cuma ada rasa takot nak jalani hari hari.. takot terjadi lagi mcm sblm ni.. Siapa pernah rasa mcm ni? Update 7oct2019 : Tq semua bg support. Alhamdulillah skrg dh nk masuk 17 weeks. Pernah warded seminggu masa minggu ke 10. Bleeding sbb pregnant twin ? Update 23/3/2020 Alhamdulillah. Pos ni naik semula..sy dh selamat bersalin secara czer 17/2. Sbb baby songsang dan melintang. Dan lahir 35w4d sbb leaking. Berat baby 2.48kg dan 2.06kg. n baby boy ?. Terima kasih atas doa semua. Sepatotnya Edd march 2020 ?

24 Balas

Alhamdulillah.. Moga baby n mommy sihat.. Sy baru je gugur harini.. Doakan sy jugak cepat pregnant lagi☺️

sy bln 3 aritu gugur . terus pregnnt semula bln tu jugak🤣 org kata kandungan akn lebih sihat . sy harap begitu juga

5y ago

aminnn . hehe awk jaga diri ye ..

Bykkn berehat, jgn stress, jgn wat keja berat sgt n sentiasa pantau kandungan n if Ada apa2 cpt2 ke hospital...

dulu kguguran knp.. jgn bbg.. better check je dgn doktor sbb dia boleh tahu n jaga kandungan kita..

5y ago

Tp masa tu ada 2 uterine fibroid .. 3cm each. Ni 21hb ada tca dgn doc. Hopefully mengecil la fibroid tu

Insya Allah, jaga pemakanan, jaga kesihatan...semoga dipermudahkan urusan mommy...

Wah tahniah.. Semoga baby twin sihat2 shj smpai lepas bersalin nnti.. Aamiin😊

keep positive sis,sy pun mcm tu dulu insha allah dipermudahkan ❣️

5y ago

Terima kasih sis 😘

It march already.. selmat menunggu hari utk twin melihat duniaa...

5y ago

Owh .. ye ke.. alhamdulillah.. tahniah..

Bykkn rehat sis. Jgn angkt berat2 or stress. Fkir yg positif je

5y ago

Ok sis.. terima kasih sis.. ❤

Sy pun kantung tk cantik skrg 5w baru ja scan