delivery

Post nie masa 04/07/19. alhamdulillah sy selamat bersalin scr emergency czer..brt baby 2.1kg 38w. Update 28/03/2020 Skrg satu2nya ank sy da ke syurga...xtahu sakit apa..masa lahir dia sihat normal...skrg umo anak da nak dkt 9bulan..sy czer sbb anak songsang je..doakan sy ada rezki baby lg...trima kasih ibu2 sekalian ats ucpn anda...

delivery
93 Balas

Inshaallah..Allah wont test us more than we can bear...إنا لله و إنا إليه راجعون.. اللهم اغفرلها وارحمها وعافها واعف عنها.. AlFatihah . بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلْعَـلَمِين۞ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم۞ مَـلِكِ يَوْمِ ٱلدِّين۞إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ۞ ٱهْدِنَا ٱلصِّرَطَ ٱلْمُسْتَقِيمَ۞صِرَطَ ٱلَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ۞ غَيْرِ ٱلْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ ٱلضَّاۤلِّينَ۞ امين آمِيّنْ آمِيّنْ آمِيّنْ يَا رَبَّ العَـــالَمِيْن

Ya Allah sy bru perasan komen2 korang..sy bukak nie pon sbb nk kira balik umur anak scr detail n apa perkembangan dia skrg..maaf sgt xprasan..ank sy da xde..ckup 41hari je dia kt dunia nie...punca dia smpai hari nie xtahu sakit apa.ms baru lahir dia xde skit pon mslh,doc siap puji semua result dia cantik.sy emergency sbb anak sy songsang..apa2 pon trima kasih ats ucpn anda.doakan czer sy cpt sembuh dan dimurahkan rezki anak lg.insyaAllah...

4y ago

Allahu... takziah sis..smga sis tabah ye, smga ada rezeki sis lgi slpas ni..bnyakkan berdoa ya sis.. Allah syg sis, dia uji sbb sis mmpu hdapi ujian ni..

Takziah sis .. InshaAllah Ada rezeki lain yang kembar ke Allah nak bgi...Ada hikmah Allah ambil tu..Kita x tahu perancangan Allah yang terbaik...sabar ye saudara ku sayang

Tahniah sis..selamat berpantang 😘.nak tanya sis bby 2.1kg x masuk nicu kah..sbb saya last scan 37wek bby berat 2.1 kg jer takut nnty masuk nicu

4y ago

Tq sis..saya dh sebulan melahirkn.. Alhllah berat bby twin1 2.1 second twin 1.9 jer ..semoga sis dpermudahkn ya amiin

Hi sorry boleh saya tanya kenapa czer? Sis beranak cukup bulan tapi baby 2.1kg. ada masuk incubator baby ke? Risaunye

4y ago

Mf sis sy bru prsn komen sis.sy breech...xde masuk pon.ank sy ringan tp doc ckp normal xde mslh apa2.

Alhamdulillah.. Tahniah.. Semoga awk dn bby sihat selalu dan selamat berpantang puan.. 😍

Alhamdulillah tahniah sis...semoga sis n ank sihat...ank sis comel sngt2 putih gebu

Awak boleh share x bagaimana awak menyusukan anak? -emak kpd anak-

Comelnyaaaa alhamdulillah tahniah..selamat berpantang 😍

salam takziah sis.semoga ada rezki sis nanti..insyaallah