Deria Bau

Saya first time pregnant . So takde pengalaman . Dengar2 or baca dari google je . Kalau pregnant memang deria bau tu kuat kan?? Contoh bau makanan . Tadi suruh husband beli soto . Bila dah beli , tak boleh bau pulak . Kuat sgt bau sup dia mcm nak loya . Dua hari lepas pun sama . Suruh husband beli tomyam ,lepastu tak makan pun . Nasib husband memahami last2 dia yg makan . Sape pernah alami mcm ni??

31 Balas

Biasalah..sy pun slalu mcm tu..apa yg kita suka bau jadi x suka..beli shampoo wangi2,sabun semua xleh bau..tak tau yang mana ok,makanan mmg tak boleh bau..sampai kepit hidung dengan penyepit baju 😂😂😂