Deria bau berubah bila pregnant.

Hi mommies semua, normal ke bila pregnant deria bau berubah. Bau vicks yang selalu bau, dia jadi lain bau dia pastu dah boleh causes mual. Bau papermint yang selalu boleh bau pun terus berubah jadi bau buat kita mual. normal ke?

5 Balas

normal sis saya pun mcm tu seblm pregnant ok je suka hidu bau suami suka hidu bau bawang semenjak hamil semua tu tk blh hidu dh...paling saya pantang bau bawang sama bau nafas suami kalau hidu terus muntah 🤣😂

3y ago

ahh parah sangat sampai kita kesian tngok suami...suami nak cium pun tk boleh sbb kita sensitif bau nafas suami 😂

normal. dulu saya suka sangat makan candy eclipse & bau dia kan berangin. tapi sekarang takboleh baunya 😂 husband makan pun saya suruh pergi jauh jauh

Normal sis. Saya pun sebelum ni elok je Bau suami tak mandi pun wangi. Skrg ni dah mandi siap sabun, Bau sampah yg saya Bau 😂😅

3y ago

iye ke. haishhh. takut la pulaaak.

normal.saya sampai 4bulan xbolee nak mandi pakai sabun dan pakai deodorant sebab setiapkali pakai mesti muntah gegara bau

3y ago

Aamiin🤲. InShaAllah Saya doakan Moga perjalanan kehamilan awak dipermudahkan 🥰

nrmal sis