Edd

Saya due 19/10/19 tapi doc bagi surat kalau tak bersalin lagi 25/10/19 kena serah diri. Siapa ada pengalaman macam ni boleh cerita sikit tak mommy?

1 Balas

Pengalaman bersalin Sy due 31/8 n tapi xda tanda2 bersalin. 30hb/8 check up dgn doc n bp x cantik. Doc terus buat surat serah diri hari yg sama utk induce (30/8). Sampai kat hosp, doc plan nak induce awal pagi 31/8 tapi syukur selepas di seluk pada 30/8 terus ada bukaan dan tanda bersalin. Tepat 31/8 sy bersalin normal tanpa induce luka/jahitan dlm yg agak banym