10/9/19...bru Pas Bsalin... Bby Boy.

Due 11/9/19...bby lahir... 10/9/19

10/9/19...bru Pas Bsalin... Bby Boy.
80 Balas

بارك الله لك في الموهوب لك و شكرت الواهب و بلغ أشده و رزقت بره

Doakn sy pun dpt bby boy yer...ank sy k'empat2 ny pmpn..skg sy tgh ngndung 14w😉

5y ago

Aamiin Ya Rabb🤲🏻 Tq😘

Tahniah sis...slmat berpantang doa kan sya pon slamat bersalin due 13.9

Tahniah dan selamat berpantang..sy due 21/9 ni..x sabaq plak rasa 😊

Tahniah..dh selamat bersalin...yg,dok tunggu rsa,gementar pulak😁

Wah tahniahh..due kita 19/9..tgh tnggu baby nk kluar nie hehe😁

Alhamdulillah Tahniah sis smg sihat kedua2nya aamiin 😉

Wow..tahniah d'ucapkn..n slmt brpntg yer..👠😍😘

Alhamdulillah. Tahniah sis..take care. Jaga bby elok2

Tahniah selamat berpantang. #TAPactiveusers #TAPsupermoms

3y ago

sis😅.. maaf tau.. nak bgtahu post ni dh lm sis tahun 2019 mesti anak sis zila yg pos ni dh umo dkt 2 tahun