OVERDUE 20/12/2019

Due 20/12/19. Hari ni dah 24/12/19 masih takda tanda2 bersalin lagi. 27/12/19 dah kena serah diri kat hospital kalau tak bersalin jugak huhu. Dah 2-3 kali mimpi dah bersalin la, turun darah bagai. Maybe sebab asyik fikir sangat. Memang asyik fikir pun sebab takut kena induce ?

1 Balas

Sy doakn moga sis dipermudahkn utk besalin nanti.. Bnyakkn doa,dgar n baca doa permudah besalin seperti surah maryam.. Minum air kelapa muda.. Minum mnyak zaitun atau klapa dara bg melancarkn insyallah nanti.