due date

25/10/19 due date #firstbaby ? ad yg sama tak trikh due date and bulan ?

49 Balas

Samaaa sgt sepatut 25.10.2019.. tapi Allah lebih sygkan dia..meninggal dlm kandungan 39 weeks dan akhirnya bersalin juga 24.10 tu.now my 2nd baby nk masuk 4 bulan..doakan yg baik2 ya mommies smua😊

19/10 tapi firasat cm hujung bulan ni bersalin dh sbb dah x larat .. 2nd baby.. bby first dlu due 25/04 tpi slalu pjuk2 bby kluar awl skit sbb x larat sda..btul2 ia kluar awl sebulan tepat 37mnggu

27/10. Tp instinct rasa mcm keluar awal dari due. Insya Allah. Semoga dipermudahkan bersalin utk mommy2 semua. 🤗

haii...sama lah 25/10/19... anak ke 4 dh ni...hehehe..biasa x smpai due sye dah bersalin.

31/10...1/11 anniversary...klu baby blh tgu blh smbut aniversary skli...😁

Sya expected due 21/10/20 tpi x tahulh if Bby nk kluar awal... 😊😊😊

Semoga dipermudahkan, sis. Saya January tahun depan. InshaAllah.

sy pon 25hb 10..1st baby slpas 4 thun😘😘😘

Saya awal sikit 21hb 10...sekarang dah 33w...

Sama la kite 25/10..sy pown first baby..baby boy😍